Våra tjänster

Som redovisningsbyrå erbjuder vi allt som du som företagare kan tänkas behöva hjälp med inom ekonomi och administration. Bara fråga så hittar vi lösningen.

 

Rådgivning

Ska du starta företag, ta in nya ägare, fusionera bolag? Du kanske behöver hjälp med budgetarbetet, har frågor hur du kan förbättra lönsamheten i ditt bolag? Hur ligger ditt företag till jämfört med företag i samma bransch då kan en branschanalys vara intressant.

Redovisning

Vi hjälper dig med den löpande bokföringen, dagskassor, leverantörsfakturor, fakturering, ROT/RUT, digitalisering, integrationer, budgetar, rutiner, uppstartshjälp mm.

l

Bokslut

När det är dags för bokslut tar vi fram alla årshandlingar som behövs för att avsluta räkenskapsåret. Vi samarbetar med revisorer för de bolag som kräver det.

Deklaration

Vi sköter bolags deklarationen och även det som påverkar din privata deklaration. Skatterådgivning för ett helhetstänk på lång och kort sikt.

Löner

Tidrapportering, lönehantering, semesterhantering, pensionsrapportering och allt som har med lönearbetet att göra löser vi åt er.