Om företaget

L & M Ekonomikonsult i Väst AB har funnits sedan 2015 med kontor på västkusten i den lilla orten Ljungskile strax utanför Uddevalla. Vi är en SRF auktoriserad redovisningsbyrå vilket vi tycker är jätteviktigt så att våra kunder vet att vi har kompetensen som krävs. Som byrå satsar vi på personligt engagemang och hjälper våra företag att tänka långsiktigt i sin planering. Att jobba digitalt ser vi som en självklarhet och att följa med i utvecklingen, vi kan därför ta uppdrag oavsett var våra kunder finns geografiskt. Tveka inte att höra av dig ifall du har frågor!

Kontakta oss på tel 010-303 99 60 eller maila till info@ekonomikonsultivast.se

Vi som jobbar här

=

Linda Magnusson

Srf Auktoriserad Redovisningskonsult
010-303 99 66
linda@ekonomikonsultivast.se

Jag har jobbat i branschen sedan 2002. Flertalet av åren har jag drivit eget som ekonomikonsult vid sidan av anställningar som ekonomiansvarig på privata företag. Jag har även jobbat något år på Pwc nuvarande Aspia innan jag bestämde mig för att starta upp Ekonomikonsult i väst 2015. Jag är utbildad civilekonom i botten och även auktoriserad redovisningskonsult via SRF.

Under mina år som yrkesaktiv har jag kommit i kontakt med flertalet branscher och olika typer av bolagsformer Jag brinner för att hjälpa småföretagare att lyckas med deras mål och drömmar.

=

Maria Hammarstedt

Redovisningskonsult
010-303 99 61
maria@ekonomikonsultivast.se

Jag är utbildad redovisningskonsult har tidigare haft en karriär som utbildad lärare 1-7 inom matematik och NO men skolade om mig då jag brinner för att hjälpa företagare att utveckla sina företag.

=

Angelica Saarinen

Redovisningskonsult
010-303 99 63
angelica@ekonomikonsultivast.se

Jag har jobbat som redovisningskonsult sedan 2015 och är utbildad via yrkeshögskolan. Jag finns alltid där för dig som företagare i bakgrunden och stöttar dig med allt du behöver hjälp med.

Kontakta oss

12 + 14 =

Hitta till oss!